DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı 2024

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliğiyle, Üniversite-Kamu-Sanayi İşbirliği'nin artırılması, AR-GE ve İnovasyon bilincinin oluşturulması, katma değeri yüksek ve sanayicinin ihtiyacına yönelik yenilikçi proje fikirlerinin ortaya çıkarılması amacıyla Düzce Üniversitesi(DÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), DÜSİMER, BAİBÜ-TTMER, Düzce Teknopark, Bolu Teknokent, Düzce TTO, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) iş birliği ve TÜBİTAK desteği ile 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Düzce Teknopark 'ta DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı etkinliği gerçekleştirilecektir.

Bu etkinlik, üç kategori ve dokuz farklı alanda toplamda 360.000 TL değerinde ödül ayni ve nakdi olarak verilecektir. DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı 2024 etkinliğine ilişkin duyuru metni Ek'te yer almaktadır.